Változatos játékok és minden ami berendezés

Berendezős Játékok

Játszunk mobilon és böngészőben is

Eddig nem nagyon gondoltam erre, de végül is bármi lehetséges. Szóval vannak az online játékok és a mobil játékok, Az első általában flash alapú, míg a mobilokra vagy HTML 5 nyelven írják a játékot és akkor böngészőben is lehet futtatni vagy egy külön programot írnak és ekkor telepíteni kell. Szóval valahogy a kettőt össze kellene hozni és olyan online játékokat építeni a weboldalba, ami minden eszközön jól futhatna, így ha minden jól sikerül, akkor hamarosan mobil játékokkal is bővül majd  a kínálat. Érdemes nemsokára visszanézni. :)

Címkék: játékok

Berendezés mellett a nők a manikűrözéshez is értenek

manikuros-jatekok.jpg

Ritka az a nő, aki nem festi magát, nem készít sminket, nem festi a körmét. Szóval a nők nagy része ad magára, de nem mindenki engedheti meg az állandó fodrászhoz, manikűröshöz járást. Nekik adok egy jó tippet, hogy honnan merítsenek ötletet, esetleg lessenek el technikát a megvalósításhoz, és ez nem más, mint a manikűrös játékok. Én már sokat megnéztem, és mondhatom, hogy igazán igényes megoldásokkal is találkoztam. Tehát, ha nincs ötleted, akkor nézz körbe a játékok közt. Persze nem csak ötleteléshez jó, hanem kitűnő szórakozást is nyújtanak.

Logikai sudoku online

Ha már a nagy berendezés közepette szeretnénk egy kicsit mással is foglalkozni, mint a bútorokkal, ágyakkal, lámpákkal és egyéb lakásba való cuccokkal, akkor itt a remek alkalom, hogy megnézzük a sudoku játékokat. Ezek ilyen logikai játékok, amiket kb a hetvenes évek közepén találtak ki és azóta ezernyi verzióban megjelentek már egy rakás újságban és az online világban is. Az oldal is ezt a témát járja körül és sok klasszikus, de rakás újféle logikai sudoku játékot tudunk felfedezni.

Címkék: játékok

Rendezd be a kutyád lakását

Kutyáknak a kényelme a legtöbb gazdi számára pont olyan fontos, mint a sajátjáé, ezért nem kevés kiegészítőt lehet vásárolni a kutyánk számára. Lehet venni házat, etetőt, kényelmes pórázt és még spéci kaját is. Ilyesmiket nem csak a normál életben lehet venni, hanem pl a kutyás berendezős játékban is, amelyben egy ház szobáját kell úgy megtervezni, hogy a bent lévő blökiknek is kényelmes legyen a helyük. Íme itt is egy kép a játékból.

kutya-berendezos-jatek.jpg

A weboldal nem csak ez az egy ilyen játék van, így ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor nézegess az online kutyás játékok között. Egyik kedvencem a Kutya Curling, ami egy ügyességi és logikai játék is egyben.

Barkács cuccok

Visszatérve az egyik korábbi gondolatmenetre, ha egy kecót alakítunk, hogy akkor bizony szükség lesz még pár dologra a bútoron kívül. Először is nem árt kitakarítani, majd felmérni a károkat (mindig van és lesz is), majd képzeletben megtervezni, elbattyogni az egyik barkácsboltba és megvenni amit kell. Itt már érdekes a helyzet, mert míg bútoroknál a nagyobbak jobb a választék, addig a barkács cuccoknál a kis áruházat is egész jól teljesíteni. Festék, az festék ugyebár tehát itt leginkább az ár, távolság és a nyitva tartás a nyerő. Szerintem ilyen esetben 10-15 km-s körben meg kell nézni, hol mi mennyibe kerül és meddig van nyitva az adott üzlet, így nagyon nem tudunk mellé lőni.

Címkék: barkács bútor

Rendezd be bútorokkal a szobákat

berendezos_jatekok.pngHa már kivásároltuk magunkat az Ikea-ban, akkor legyen itt egy ajánló jóféle berendezős játékok képében, hogy azt a sok cuccot legyen is hova tenni. :) Ha jól számolom, akkor az oldalon nem kevesebb, mint 48 egyedi berendezős játék található. Szóval ha naponta hármat kipróbálunk, akkor is 16 napig tart mire mindent végignézzük. Persz lehet ennél gyorsabban is haladni, de csak kinek van annyi ideje ugyebár. Sok játékban elég jó magyar címe van, így már az alapján is ki lehet találni, hogy miről szól, legalább szerintem a Modern Női Szobában egy csajos szobát kell berendezni, míg a Gyerekszoba Berendezés-ben egy gyerek szobáját kell kialakítanunk a bútorokból.

Ikea

ikea.pngHa berendezésről van szó, akkor nehéz elmenni az ország egyik legnépszerűbb bútor és egyéb kiegészítőket árusító áruháza, az Ikea mellett. Jelenleg Budapesten és Budaörsön megtalálható 1-1 üzletük, ahol szuper kínálatot találhat mindenki. Mi ha néha arra járunk és van egy kis időnk, akkor még csak simán nézelődni is be szoktunk térni az áruházakba. Nagyon jó dolog, hogy itt rendesen ki lehet próbálni a cuccokat és pontosan úgy vannak elrendezve, ahogy egy lakásban is lennének, így már félig-meddig azt is láthatjuk, hogy hogyan nézne ki egy szépen berendezett lakásban az adott bútor vagy egyéb kiegészítő.

Címkék: bútor Ikea

Golyós és labdás játékok

goth_bubblejam.pngIdeje lenne egy kicsit játszani is szóval most jöjjön egy kis ajánló. Ez nem pont olyan, mint az eddig téma, de attól még nagyon is jók a golyós játékok. A képeket nézegetve egész jól be lehet tájolni, hogy kb miről szól a játék és a nevük is elég beszédes, legalább egy része magyarosítva lett. Ha egy játékról pedig az indulás előtt többet szeretnénk megtudni, akkor bizony meg kell nyitni és el kell olvasni a hozzá tartozó kis bevezetőt. Nem hosszú, szóval azt a fél percet nyugodtan rászánhatjuk. Szerintem a Színes Labdák és a Hypertube is egész jó játéknak tűnik, meg van még itt egy rakás golyós és labdás játék is.

A berendezős játékok blog

A berendezős játékok nagyon egyszerűek, így leginkább a kisebbeknek ajánlottak. Igaz ha valaki idősebb és mégis játszani akar ezekkel azzal sincs semmi gond, csak az idősebb korosztály már a komolyabb játékokkal is jól tud játszani. Most bemutatok pár egyszerűbb berendezős játékot, amikben házakat, lakásokat, üzletek és mindenféle épületeket lehet berendezni. A játékok mellett lehetséges, hogy pár szuper lakás berendezés tippet is kaphattok.

Címkék: játékok